Saturday, August 29, 2009

Кое е најинтересното место во Скопје каде што сте се пољубиле?

На Фејсбук, Скопјани беа прашани кое е најинтересното место во Скопје каде што се пољубиле. Меѓу импресивните (и доста инспиративни одговори ;) ) првото место убедливо му припадна на еден од крововите во строгиот центар, за кој многу од нив рекоа дека се изнагледал најмногу бакнежи (и само до таму знаеме, за повеќе, понатаму :) ). Меѓу другите интересни локации беа спомнати:

Полициска станица
Шалтер во банка
Погреб (?!)
Игралиштето на стадион
Во вода во базенот „Бисер“
Перон бр. 1 на железничка (градот се гордее)
Кале
Спроти Француски гробишта

и така натаму... не е битно каде - битно е со кого... И ВО СКОПЈЕ! :D

1 comment: