Thursday, July 4, 2013

Pole Fitness во Скопје!

Увек збориме дека Скопје е супер град заради се што има во него. И дека е метропола, затоа што е отворен за све модерно што сака да влезе. Современа градска уметност, современи спортови. Све мислам дека со parkour слабо стоиме. Али затоа Скопје доби фитнес на шипка, луѓе мои!
Не е ова од вчера, нашата Pole Fitness репрезентација си функционира од почетокот на годинава, ама девојките се толку јаки, што ние мораме да ги објавиме овде.

По иницијатива на Цеце и Бојана, супер девојки од Скопје,  од февруари годинава, нашиот град може да се гордее со Pole People, радња што ги учи скопските девојки како да се вајаат со еден одличен спорт, што истовремено налага да бидат свесни за своите движења, женственост и да ја контролираат силата за да изведат фантастични форми и движења на нивниот главен реквизит, вертикална шипка. А ние ваму пресреќни што кога ќе не прашаат „и што има во Скопје“, можеме да кажеме „све, плус pole fitness“. Нема промашај!


No comments:

Post a Comment