Friday, October 9, 2009

Репертоар на Театар Центар (МНТ)

05.10.09 (ПОНЕДЕЛНИК):

"ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА"

* Почеток: 20:00 часот

* Режија: Наташа Поплавска


08.10.09 (ЧЕТВРТОК):

"ДУНДО МАРОЕ"

* Почеток: 20:00 часот

* Режија: Драгана Милошевска Попова15.10.09 (ЧЕТВРТОК):

"ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА"

* Почеток: 20:00 часот

* Режија: Наташа Поплавска16.10.09 (ПЕТОК)

"СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ"

Почеток: 20:00 часот

Режија: Синиша Ефтимов17.10.09 (САБОТА):

"ДУНДО МАРОЕ"

* Почеток: 20:00 часот

* Режија: Драгана Милошевска Попова19.10.09 (ПОНЕДЕЛНИК):


"ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА"

* Почеток: 20:00 часот

* Режија: Наташа Поплавска


21.10.09 (СРЕДА)

"СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ"

Почеток: 20:00 часот

Режија: Синиша Ефтимов


26.10.09 (ПОНЕДЕЛНИК):

"ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА"

* Почеток: 20:00 часот

* Режија: Наташа Поплавска27.10.09 (ВТОРНИК)


"ФИГАРО СЕ РАЗВЕДУВА"

Почеток: 20:00 часот

Режија: Куштрим Бектеши28.10.09 (СРЕДА)

"СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ"

Почеток: 20:00 часот

Режија: Синиша Ефтимов31.10.09 (САБОТА):


"ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА"

* Почеток: 20:00 часот

* Режија: Наташа Поплавска


Дигнато од тука.

No comments:

Post a Comment