Thursday, August 20, 2009

City of Skopje на Фејсбук

Само да се израдувам дека на fan page-от на блогов на Фејсбук има над 6840 фанови :)
И се множат секој момент и тоа е прекрасно, како опонент на сите што глумат исфрустрирани од градов, не сакам ни да ги спомнувам воопшто...
Па ајде, бујрум некоја симпатична, уникатна приказна за Скопје, да ја објавиме?

Градот ве сака.

cityofskopje@gmail.com

No comments:

Post a Comment